avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inceperea urmaririi penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inceperea urmaririi penale

care sunt masurile care se iau cu un subofiter MAI impotriva caruia se da inceperea urmaririi penale si ulterior este/nu este condamnat?
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2009
popa remus, utilizator
Cel mai recent răspuns: INOCENTIA ZISSU , Consilier juridic 12:34, 5 Mai 2009
Raspuns.
Daca este achitat, sau se da neincepere de urmarire penala, (solutie N.U.P.care ramane definitiva prin necontestare sau contestata IN INSTATA ramane tot N.U.P.)are dreptul la despabubiri pentru perioada cat a fost suspendat in munca, poate cere si daune morale.Are de luat bani la greu. (boier iese) Fiind despagubire plateste cine a semnat actul (decizia) din partea angajatorului, mai exact vai de capul angajatorului.
Daca insa Parchetul face rechizitoriu de trimitere in judecata si le mai si tine rechizitoriul in instanta, si se da pronuntarea de instanta in acest sens, atunci este altceva. Se pot lua masuri penale: de siguranta, complementare, inclusiv pe dreptul muncii.
Inocentia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand semnezi documentul oficial de martor ? FBI FBI Dupa ce dai o declaratie de martor scrisa de mana , la un anumit timp esti chemat si ti se cere sa semnezi aceeasi declaratie pe un formular tipizat sub ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului pentru trimiterea in judecata galaxy10 galaxy10 Mi-as dori foarte mult sa stiu care ar fi termenul limita la prezentarea materialului de catre procuratura in cazul legii speciale 365/2002?Exista cumva un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie ChivutaVoinea ChivutaVoinea Buna ziua, Am primit un telefon de la un ins,fost muncitor in apartamentul meu,cu o propunere indecenta.La refuzul meu si ala auzul sotului la urmatorul apel ... (vezi toată discuția)