avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Furnizare date personale proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Furnizare date personale proprietari

buna ziua
am o intrebare: poate asoc. de propr. sa dea informatii despre datele personale ale proprietarilor?
mai exact s-a solicitat sa fie facute tabele nominale cu nume/prenume adresa completa (de catre o biserica care vrea sa isi colecteze taxe banesti) si mie nu mi se pare normal sa se dea asemenea informatii care au caracter peronal si confidential.
nu ar fi mai bine sa se adreseze oficial evidentei populatiei?
eu cred ca se pot da aceste informatii numai autoritatilor locale in baza unor solicitari scrise oficiale si nu oricui .
astept raspuns.
ms
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:55, 14 Mai 2014
Scuzati-ma, dar cine se potriveste la o asemenea prostie?
Nici sa nu va ganditi sa faceti asta!
ms pt raspunsuri:)
Necunoscute sant caile Domnului .

P.S. Si cei mai grav ca uniii se gandesc numai la bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte imobil doctorATU doctorATU Administratorul afirma ca nu poate obliga locatarii sa declare cine detine sau locuieste in apartament si se pare ca acum platesc cheltuieli de intretinere ... (vezi toată discuția)
date cu caracter personale solicitate abuziv ? cassy cassy Buna seara ! intr-o cerere de \"deschidere cont piete de capital\" (accesorie contractului de prestari servicii pe care intentionez sa il semnez cu un ... (vezi toată discuția)
Smecherii facute de executori. cum le prevenim? Cristianabc Cristianabc Buna ziua. Apelez si eu la bunavointa dvs intr-o cauza nu prea placuta. In 2007 a fost scadentata o datorie. De la acea data nu am primit decat o scrisoare, ... (vezi toată discuția)