avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce risca persoana care isi vinde firma,cu sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce risca persoana care isi vinde firma,cu sediul social cu tot....Care e "afacerea"

:OSunt multi "avocati"care cumpara firme numai pentru "sediu".Desi costurile legate de cesiune sunt mai mari decit suma platita pe firma,totusi e "la mare cautatre" o firma cu sediu social.Care e poanta?Se infinteaza firma pentru a derula afaceri gen "tunuri" apoi o inchide?Ce risca persoana care vinde firma si cedeaza si dreptul de comodat pentru sediul acelei firme?B-)
Cel mai recent răspuns: Marian Turtoi , Consultant managementul calitatii 10:09, 23 Mai 2009
Nimik, decat putin stres cand va fi cautat de cei care ii cauta pe cei ce au dat tunurile.
Iulian_Cristian a scris:

Nimik, decat putin stres cand va fi cautat de cei care ii cauta pe cei ce au dat tunurile.

=D>STIMA.Asa este !Am verificat personal o "afacere " de acest gen.Problema mare care ma determinat sa refuz contractul era,nu va vine sa credeti,obiectul de activitate introdus:"....plasarea fortei de munca....".Daca esti naiv si cedezi sediul social pentru astfel de firme,desi juritic nu ai nici o obligatie,ia sa va inchipuiti 100 muncitori "tepuiti" cu promisiuni de contracte in strainatate,la usa!!!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig sa-si schimbe sediul social de la adresa mea? ovidiu.r ovidiu.r am fost asociat intr-un srl care avea sediul social la domiciliul meu, fara a desfasura acolo vreo activitate. ulterior am cedat partile sociale unei alte ... (vezi toată discuția)
Afacere la cheie boby_zb boby_zb Salutare am gasit pe un site de anunturi de vanzare o afacere la cheie (salon infrumusetare) si asi dori sa stiu ce acte trebuie sa fac pentru a intra in ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau cesiune IF10CRY IF10CRY DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ ... (vezi toată discuția)