avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce risca persoana care isi vinde firma,cu sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce risca persoana care isi vinde firma,cu sediul social cu tot....Care e "afacerea"

:OSunt multi "avocati"care cumpara firme numai pentru "sediu".Desi costurile legate de cesiune sunt mai mari decit suma platita pe firma,totusi e "la mare cautatre" o firma cu sediu social.Care e poanta?Se infinteaza firma pentru a derula afaceri gen "tunuri" apoi o inchide?Ce risca persoana care vinde firma si cedeaza si dreptul de comodat pentru sediul acelei firme?B-)
Cel mai recent răspuns: Marian Turtoi , Consultant managementul calitatii 10:09, 23 Mai 2009
Nimik, decat putin stres cand va fi cautat de cei care ii cauta pe cei ce au dat tunurile.
Iulian_Cristian a scris:

Nimik, decat putin stres cand va fi cautat de cei care ii cauta pe cei ce au dat tunurile.

=D>STIMA.Asa este !Am verificat personal o "afacere " de acest gen.Problema mare care ma determinat sa refuz contractul era,nu va vine sa credeti,obiectul de activitate introdus:"....plasarea fortei de munca....".Daca esti naiv si cedezi sediul social pentru astfel de firme,desi juritic nu ai nici o obligatie,ia sa va inchipuiti 100 muncitori "tepuiti" cu promisiuni de contracte in strainatate,la usa!!!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig sa-si schimbe sediul social de la adresa mea? ovidiu.r ovidiu.r am fost asociat intr-un srl care avea sediul social la domiciliul meu, fara a desfasura acolo vreo activitate. ulterior am cedat partile sociale unei alte ... (vezi toată discuția)
Afacere la cheie boby_zb boby_zb Salutare am gasit pe un site de anunturi de vanzare o afacere la cheie (salon infrumusetare) si asi dori sa stiu ce acte trebuie sa fac pentru a intra in ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau cesiune IF10CRY IF10CRY DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ ... (vezi toată discuția)