avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant daca stau in camin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant daca stau in camin

Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca sa stam legal in camin (pentru flotant),dar nu am primit nicio viza pe buletin. In anul II nu am mai primit astfel de formulare. Acum am nevoie sa imi fac precazare la un camin mai bun si mi-a cerut viza de flotant de la caminul anterior. Am mers la administrator si mi-a spus ca nu are sa imi dea,pentru ca nu am mai completat pe anul II. As dori sa stiu daca e total vina mea, pentru ca eu nu am mai bagat de seama. Este de vina administratorul pentru ca nu s-a interesat daca studentii stau legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madamady , utilizator 13:43, 15 Mai 2014
Buna ziua! Multumesc frumos de raspuns! Noua nu ne-a facut niciodata viza, doar am semnat un formular cum ca stam in camin pe acel an. Am fost astazi din nou si mi-a spus sa nu mai cer nimanui viza,pentru ca daca vreau eu viza, sa ma duc sa imi fac. Cu o mica atentie din partea mea, mi-a pus o stampila pe cererea de precazare ,si mi-a fost acceptata asa de la celalalt camin. In viziunea administratorului nou trebuia sa dovedesc ca am mai stat cu un an inainte in camin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant camin, legalitate taxa Sorin2012 Sorin2012 Am si eu o intrebare sunt student locuiesc in camin anul trecut am avut viza de flotant anul acesta iarasi voi sta in camin intrebarea mea e urmatoarea , acum ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Viza flotant - student Gherasimandreea Gherasimandreea Salut! Am o mica nelamurire. Sunt cazata in camin de la inceputul anului universitar, dar nu mi-a fost preluat buletinul pentru aplicarea vizei de flotant, ... (vezi toată discuția)