avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate adauga completare la motive apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate adauga completare la motive apel?

Am un dosar civil pierdut pe fond,mi-a fost depus apelul impreuna cu motivele de apel avocat.Nu am primit inca termen de judecata al apelului si as dori sa imi schimb avocatul.Ma interesa daca urmatorul avocat poate depune eventuale completari ale motivelor de apel.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Elena Goran , Consilier juridic 10:21, 15 Mai 2014
da poate depune cu 5 zile inainte de termenul acordat
daca nu este acordat termen , cu atat mai bine poate completa .

noul cod la finalul capitolului privind apelul precizeaza :
Dispoziţiile de procedură privind judecata în primă instanţă se aplică şi în instanţa de apel, în măsura în care nu sunt potrivnice celor cuprinse în prezentul capitol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mai pot adauga un alt motiv de recurs? david - adrian1 david - adrian1 va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri, daca se poate. am facut recurs , pentru un litigiu de munca si am avut primul termen pe 15 octombrie, dar s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Cerere completatoare a motivelor de apel? ancut75 ancut75 Buna ziua, Se poate face o cerere completatoare a motivelor de apel, avand in vedere ca declaratia de apel a fost formulata in decembrie 2015? Daca nu se ... (vezi toată discuția)
Cererea de repunere in termenul de recurs se face separat sau nu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Am si eu cateva nelamuriri. Cererea de repunere in termenul de recurs se poate face prin cererea de recurs sau trebuie facuta separat ? Cauza se ... (vezi toată discuția)