avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrebare credit prima casa - anunt banca demisie de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare credit prima casa - anunt banca demisie de la locul de munca

In cerintele de prima casa, exista si cea de vechime la locul de munca si altele. Este posibil ca dupa ce s-au depus actele pentru credit sa imi dau demisia de la locul actual de munca?
Multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ati1 , utilizator 13:18, 6 Iunie 2014
Da, dar trebuie sa anuntati schimbarea la banca.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Dar se poate depunde demisia daca aprobarea a fost primita? Eu mai am doar de semnat contractul, am primit aprobare si de la Fond si de la banca, insa as dori sa depun demisia cat mai curand. Exista vreo sansa ca banca sa contacteze angajatorul fix inainte de a depune banii in contul cumparatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dosar prima casa marik79 marik79 Buna ziua, Am depus actele pt un credit ipotecar prima casa. Am primit aprobare juridica+financiara. De la banca mi s-a zis ca dosarul a fost trimis la Fondul ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecintele neanuntarii bancii la schimbarea locului de munca in cazul unui credit in derulare? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. Am nevoie de un sfat pertinent in legatura cu urmatoarea situatie: In aprilie 2017 am contractat un credit in lei, in valoare de 14000ron de la ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de muncă. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am o întrebare, dacă este cineva în măsura și cunoștință de cauza sa ma poată ajuta ... Vreau sa plec de la actualul loc de munca , am ... (vezi toată discuția)