avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de muncă.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de muncă.

Bună ziua !
Am o întrebare, dacă este cineva în măsura și cunoștință de cauza sa ma poată ajuta ...
Vreau sa plec de la actualul loc de munca , am o vechime de 2 ani și puțin în această firma dar am primit o oferta mai buna de lucru . Am anunțat bineînțeles la actualul loc de munca de viitoarea mea demisie , însă angajatorul ma amenință că îmi v-a desface el contractul de munca cu litera " I " ( indisciplinar ) din câte am înțeles ,din motive evidente de răzbunare ca as schimba firma ...
Cum pot proceda ?
Dacă îmi depun eu demisia înainte sa îmi desfacă contractul de munca mai poate sa îmi încheie contractul cu litera " I " ?
Spuneți-mi va rog cum as putea proceda .
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
Niță Valentin Cătălin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 17 Octombrie 2023
Chiar daca va depuneti demisia , exista si posibilitatea desfacerii disciplinare a c.i.m. , dar in anumite situatii ..... ..litera "i" nu mai exista de la 01.03.2003 ..in prezent, avem art.61 lit.a C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim disciplinara AndreaSera AndreaSera Care ar fi data desfacerii CIM a salariatului,daca: 1.A scris o cerere de demisie cu data de 12.12.2011,cu 20 zile preaviz,din care a efectuat 15 zile,si din ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca Mara c Mara c Un angajator iti paote desface contractul de munca dupa ce lai anuntat si ai facut cererea de demisie cu litera i\"sau indisciplinar doar pentru faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca cu litera i mare daniellhvbmhdgf daniellhvbmhdgf buna ziua, as vrea sa stiu si eu ce inseamna a ti se desface cartea de munca cu litera i MARE si in ce consta ea , aceasta cam la ce se refera , dupa ce durata ... (vezi toată discuția)