avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta su sporuri si venituri pentru calculatia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta su sporuri si venituri pentru calculatia ensiei anticipate

La momentul depunerii dosarului de pensinare anticipata, am avut doua asemenea adeverinte.La calculul pensiei una din adeverinte nu a fost prelucrata( aflu abia azi) deoarece firma care a emis-o nu este acceptata de cei de la Casa Teritoriala de pensie Tulcea.Fabrica de bere din Tulcea ulterior intrata in .licidare a carei arhive a fost preluata de firma ,,EXPERT GENERAL I.P.U.R.L Tulcea.
Exista vre-o posibilitate sapot procura acest docuent?

Multumesc si astept un punct de vedere!
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 18:33, 14 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Formulatie contestatie la decizia de pensionare si prin aceeasi solicitati obligarea angajatorului sa va puna la dispozitie inscrisul de care faceti vorbire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! 1.dacă am găsit arhivele unei societati comerciale ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! 1.Dacă am găsit arhivele unei societati comerciale desfiintate in 2002, dar acestea nu sunt preluate încă de o firma de arhivare, cum pot ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa 2 de munca iuliarotariu iuliarotariu Buna ziua, Sotul meu a lucrat la T.C.Ind Braila-Antrepriza Tulcea ca inginer constructor si sef statie betoane ,din 1981 pina in 1988 .Am luat legatura cu ITM ... (vezi toată discuția)
Pensionare conditii speciale de munca bravo bravo Apelez la experienta dvs. in speranta clarificarii situatiei mele privind pensionarea anticipata cu clauza de reducere a varstei de pensionare. Am ... (vezi toată discuția)