avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Somatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Somatie

Buna seara...
Daca debitorul a refuzat somatia, transmisa conform codului de pr.civ. prin posta, care ar fi urmatoarea etapa?
Pot sa inaintez somatia instantei, desi procedura prealabila nu ar fi indeplinita, sau sa mai incerc sa o trimit prin intermediul unui executor judecatoresc?
Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:29, 14 Mai 2014
Parcurgeti procedura prin executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura somatiei crysstianno crysstianno am primit o comunicare adresa de la instanta prin care mi se cere plata tj/tjt , de a atasa dovada comunicarii somatiei. pe o alta comunicare mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata - lipsa somatie, consecinte MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog, daca poate sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: - am depus la Judecatorie o cerere cu privire la recuperarea unui debit, de la ... (vezi toată discuția)