avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Amenzi pentru cei care hranesc cainii vagabonzi
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Amenzi pentru cei care hranesc cainii vagabonzi

As dori sa stiu daca exista o lege care pedepseste persoanele care hranesc cainii comunitari. Stiu ca acum cateva luni de zile era in discutie o lege prin care acele persoane puteau primii amenzi in valoare de 3000-6000 RON; atat cei care hraneau cainii vagabonzi cat si cei care impiedicau hingherii sa ii prinda. Acea lege a fost aprobata? Daca da, care este?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:53, 14 Mai 2014
Sanctiunea invocata de dv a fost o propunere la proiectul de modificare si completare a Hotararii nr 243/2009 privind controlul reproductiei cainilor in Municipiul Bucuresti
Proiectul a ramas in dezbatere
Aveti un model de hotarare a consiliului local la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi pentru cei care hranesc cainii comunitari alex1980 alex1980 Buna ziua. As dori sa stiu care este legea respectiv articolul care ai amendeaza pe cei care hranesc cainii vagabonzi. La mine la bloc sunt foarte multi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)