avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei crestere copil

Pot primi indemnizatia de crestere a copilului daca in perioada ianuarie aprilie am fost in concediu fara plata dar eleva unei scoli postliceale la zi? Mentionez k am reluat contractul de munca de la 1 mai, ar trebui sa nasc in ianuarie 2015 iar anul scolar se termina in iulie 2014 fiind ultimul an.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:15, 15 Mai 2014
1. Daca veti naste in ianuarie 2015 cele 12 luni in care trebuie sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate sunt februarie 2014 - ianuarie 2015.

2. - In perioadele asimilate intra si frecventarea cursurilor de zi ale scolii postliceale precum si perioadele de concedii medicale sau concediu de maternitate (sarcina).
- Deci puteti beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta, cum pot beneficia de indemnizatie crestere copil? AnaMaria1995 AnaMaria1995 In anul 2014 am fost eleva in clasa a 12-a,in vacanta am lucrat in conventie 7 seri pentru o agentie si inca o seara in luna septembrie pentru un inventar tot ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)