avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Diferenta dintre doua persoane in privinta stabilirii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Diferenta dintre doua persoane in privinta stabilirii cuantumului pensiei

care este diferenta dintre doua persoane in varsta de 65 ani , una cu vechime in munca de 35 ani si cealalta 15 ani vechime privind stabilirea cuantumului pensiei. ambele persoane lucrand in acelasi domeniu.
va multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: viorelus , utilizator 22:38, 15 Mai 2014
Cuantumul pensiei la cel care a lucrat 35 de ani va fi cu mult mai mare.
Cel mai simplu mod de calcul,spune ca pensia celui cu 35 de ani va cu 233,33% mai mare decat a celui cu 15 ani de stagiu.
Depinde de contributie.Nu?Poate colegul a fost director15 ani.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
viorelus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ilie1958 ilie1958 buna ziua ma puteti ajuta cu o intrebare vreau sa ma pensionez anticipat am 55 ani implinitii si vechime de munca 28 ani avetii idee la ce vechime pot pune ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata DOMNICAbadea DOMNICAbadea sunt nascuta in 1961.lucrez din 1979.am zece ani in grupa o mediu toxic ,restul de 25 ani am fost vinzatoare.deci in total 35 ani vechime in munca .va intreb ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de pensie de urmas? anazisu anazisu buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat. eu aveam pensia mai mica ... (vezi toată discuția)