avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Discriminare??? Interzicere acces cu caruciorul in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Discriminare??? Interzicere acces cu caruciorul in magazin

Buna ziua. Am si eu o nelamurire.
Cand ma duc la Mall cu bebelusul in carucior mi-se interzice sa intru in anumite magazine spunsndu-mi-se ca nu am voie pt ca asa este politica magazinului. E normsl asa ceva? Eu trebuie sa car bebelusul in brate tot Mall-ul? Sau mai bine il las acasa singur? Ati mai patit asa ceva? Nu mi-se pare normal.
Cel mai recent răspuns: Mihai Lupu , Consultant asigurari 11:24, 15 Iunie 2014
Am patit, e discriminare totala mai ales ca esti o doamna.
Trebuie sa le car lor cacarutul ala greu de fier ruginit cand eu am unul mic cu care intru direct in masina nu mai scot sa bag marfa din unul in altul, si asa exista metoda scanarii RFID daca nu ma insel care te lasa sa mergi la casa fara sa mai desiri toate alea, mare dezordine pe ei!

Mergi numai unde te lasa.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
Dan me, utilizator
Buna ziua.
In opinia mea, vi s-a ingradid un drept, si anume accesul in spatii publice. Faptul ca vi s-a interzis accesul in anumite magazine din acel Mall denota o lipsa de preocupare a conducerii firmelor respective fata de actualii clienti. Cred ca ati putea sa va adresati responsabilului cu PIR-ul apartinand acelui lant de magazine si sa le relatati incidentul care a fost creat prin interzicerea abuziva de a avea acces in incinta magazinelor respective.
Pentru a va interesa asupra drepturilor civile pe care le aveti, va sugerez sa contactati Centrul de Informare in domeniul Drepturilor Omului,
O zi buna si fruntea sus!
Meritati sa fiti tratata cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul amprentării la eliberarea pașaportului? stevieosaurus stevieosaurus La eliberarea cărții de identitate \"electronice\" (buletin cu cip) am înțeles că legea permite refuzul scanării amprentelor din motive religioase. La ... (vezi toată discuția)
Interzicerea accesului in magazin cu rucsac slgnalin slgnalin Buna seara! Astazi eram intr-un mall si am vrut sa intru in magazinul Hervis pentru a imi cumpara niste cauciucuri pentru bicicleta. Am intrat in magazin si ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! folosire uscator viod viod Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje exact de cand s-a terminat constructia acestuia. De cativa ani unii proprietari au vandut si au venit altii ... (vezi toată discuția)