avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara dezbaterea succesiunii

Buna ziua, in urma cu cca 5 ani am facut un abonament la orange pe care datorita unor probleme nu l-am mai putut achita. Astazi am primit o instiintare de executare silita iar intrebarea mea este daca pot fi executat silit cu apartamentul desi eu nu am dezbatut succesiunea si nu sunt dpdv legal proprietarul acestuia.In acest moment proprietarii apartamentului "in acte" sunt bunicii mei care au decedat iar urmatoarea ar fi mama mea care este si ea decedata.Va multumesc.
Daca imobilul respectiv nu figureaza pe numele dvs., pentru ca nu ati dezbatut succesiunea, creditorul nu poate sa execute apartamentul respectiv! In schimb, executarea silita se poate face pe veniturile dvs. sau pe celelalte bunuri mobile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare redialboss redialboss buna seara va rog sa i-mi spuneti daca se poate executa bunurile mobile si imobile detinute de socrii ... (vezi toată discuția)
As avea si eu nevoie de o lamurire. chatte chatte Buna ziua! As avea si eu nevoie de o lamurire in legatura cu o problema a tatalui meu. Problema este urmatoarea: acum vreo 3-5 ani maxim, tatal meu a facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)