avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca redactata gresit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca redactata gresit

Buna ziua,
Am primit acasa o hotărâre judecătorească, dar am observat doua greseli de redactare: una legata de data evenimentului (intr-un loc apare 15.05.2013 in loc de 19.05.2013) si alta de cuantumul amenzii (este trecut 150 Ron in loc de 1500 Ron) transformata in avertisment.
Ce trebuie sa fac acum?

Numai bine
Cel mai recent răspuns: Oanamelisa , utilizator 18:50, 16 Iunie 2021
Daca greselile respective se regasesc in dispozitiv (dupa formularea "In numele legii Hotaraste...."), atunci formulati cerere de indreptare eroare materiala.
Multumesc perntru raspuns. Greselile sunt dupa "Deliberand asupra cauzei de fata,constata urmatoarele:".
Deci nu mai trebuie sa fac cerere de indreptare.
Multumesc
Buna ziua am constatat ca este redactata gresit o hotarare judecatoreasca..in loc sa scrie sa scrie sa ne elibereze primaria de la sat titlul de proprietate,au gresit si au trecut primaria de la oras..ce fel de cerere trebuie facuta sau ce pasi trebuiesc urmati..va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Greseala de prenume a tatalui minorului portugal portugal Copilul rezultat dintr-o relatie a fost nevoie sa al dau an judecata pt recunoasterea copilului .Toate bune pana aici copilul a fost trecut pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)