avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Alegerea avocatului.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Alegerea avocatului.

Bună seara,
În instanţă, mi-a fost respinsă acţiunea, cu drept de recurs în termen de 15 zile.
Obiectul dosarului a fost:
- Abrogarea unor puncte dintr-o H.G. ca neconstituţionale;
- Emiterea de prevederi înlocuitoare;
- Recunoaşterea grupei de muncă, conform activităţii desfăşurate.
În recurs, nu mă pot reprezenta singur, decât prin avocat iar dovezile depuse la dosar au caracter clasificat.
Conform legii, avocatul care urmează să mă reprezinte, ca să studieze dosarul şi probele, trebuie să aibă permis de acces la documente clasificate.
Pentru acest lucru, trebuie să-mi caut un avocat care deţine permis de acces la documente clasificate. CORECT ?.
Cel mai recent răspuns: FARKAS TRAIAN IOSIF , utilizator 17:57, 16 Mai 2014
Avocatul pe care il angajati este de ajuns sa aiba imputernicire avocatiala eliberata in baza contractului de asistenta juridica.
Deci, înţeleg că pot contacta orice avocat?.
Întreb acest lucru deoarece, probele cu caracter clasificat sunt păstrate în altă parte decât dosarul cauzei şi spre ex. grefiera, pentru că nu avea permis de acces, nu a avut acces la acestea.
Mulţumesc.
Daca sunt documente clasificate (secret de stat ) trebuie sa cautati un avocat care detine certificat ORNISS.

Mulţumesc pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot studia documentele clasificate ca secret de serviciu? Alexandru20 Alexandru20 In cazul in care se doreste studierea documentelor secret de serviciu, cum se poate realiza acest lucru de catre organele statului? Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)
Spor pentru gestionarea unor informatii clasificate deli_andra76 deli_andra76 Buna ziua! Imi puteti spune daca este legala acordarea unui spor pentru gestionarea unor informatii nationale clasificate nivelul \\"secret\\"unei secretare a ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal eduard2006 eduard2006 respect!am si eu o intrebare.un bilet de iesire din spital si o hotarare definitiva a unui tribunal ca si documente ale mele folosite intr-un proces de divort ... (vezi toată discuția)