avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana-valabilitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana-valabilitate

In luna martie 2014 am cumparat un teren cu chitanta de mana cu martori.
Este valabila in instanta?
Cel mai recent răspuns: 1rt , utilizator 12:27, 16 Mai 2014
Suntem in anul de gratie 2014. De ce ati vrut sa va expuneti riscului de a cumpara prin chitanta de mana nu inteleg.
Depinde ce doriti sa dovediti in instanta cu accea chitanta de mana. Doriti sa chemati vanzatorul in instanta ca sa inchie actul autentic - in temeiul "obligatia de a face "?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de act autentic elenaelenastan elenaelenastan Buna ziua, sunt parat intr-un proces prin care reclamanta cere instantei o hotarare care sa tina loc de act autentic. Mentionez ca vanzatorul este decedat,acum ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare teren extravilan popmari popmari Buna ziua, Am cumparat unn teren extravilan ocazie in care am incheiat un contract de vanzare cumparare scris de mana , avand si martori. Ne-am inteles sa ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana gimi44 gimi44 Buna ziua, Rog un raspuns pentru urmatorul caz.In 1990,tatal meu a achizitionat in judetul Prahova ,cu chitanta de mana semnata si de doi martori, o casa cu ... (vezi toată discuția)