avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deplasare concediu cu masina firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deplasare concediu cu masina firmei

Buna ziua,

Intentionez sa-i predau unui angajat masina firmei pentru a se deplasa in concediu in afara tarii. Trebuie sa-i dau un document prin care sa dovedeasca faptul ca i-am imprumutat masina?

Multumec.
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 11:19, 16 Mai 2014
da, are nevoie de o imputernicire din partea dvs in care veti mentiona perioada cat poate folosi masina in afara tarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat varlangheorghe varlangheorghe ce acte imi trebuie ca sa plec in bulgaria in concediu cu masina de la firma la care sint angajat, (vezi toată discuția)
Predare masina de serviciu mihaela david mihaela david Legal, ce mi se poate intampla daca nu predau masina de serviciu si telefonul si le las unui coleg de serviciu,deoarece eu plec in strainatate pentru 2 ... (vezi toată discuția)
La vama cu masina firmei lucia70 lucia70 Buna ziua Sunt asociat unic al unei firme si am o masina cumparata pe numele firmei . Daca vreu sa ies din tara cu masina la vama imi trebuie procura sau ... (vezi toată discuția)