buna ziua
am un dosar penal in care acuz pe un individ pentru vatamare corporala
am martori am tot ce trebuie
el la randui m-a acuzat pe mine ca am intrat peste el in curte
desi totul s-a intamplat pe strada , apoi el m-a tras in curte un pas-doi
a pus si el martori falsi
asta nu ar fi nimic
miercuri am fost la parchet amandoi unde el a zis in fata procurorului ca-mi plateste tot ce am cheltuit si sa ne impacam
am facut amandoi o declaratie in sens de impacare fara sa stipula vre-o suma in acea declaratie
joi am mers la spital sa-mi scot tija, unde mi s-a spus ca am artroza, deci ca am ramas pe viata cu aceasta boala unde pot ajunge chiar la proteza din cauza acestei boli (la cot)
vineri dupa ce am iesit din spital si am aflat despre faptul ca am ramas pe viata cu aceasta boala , am mers la parchet unde am cerut sa fac o declaratie precum ca numai sunt deacord cu impacarea de acum 2 zile
procurorul mi-a zis ca a inchis cazul
ce am de facut ?
ce pasi trebuie sa urmez pentru a reincepe uirmarirea penala
va multumesc anticipat
a iesit din curte cu cazmaua (harlet) si a vrut sa-mi dea in cap
eu am pus mana si mi-a rupt olecranul cot stang
vatamare corporala art 183 parca
am zis sa-l iert si la procuror am facut o declaratie in care am scris ca-l iert
urmatoarea zi am mers la spital sa-mi scot tija si astazi la externare doctorul mi-a scris in iesirea din spital ca am artroza si ca este posibil in timp sa -mi trebuiasca proteza
ultima parte a zis verbal, nu este trecut in biletul de externare
pt acest fapt vreau sa redeschid dosarul in baza acestei afectiuni pe care nu am stiuto in urma cu 3 zile
un procuror de la parchet mi-a zis sa fac o cerere catre prim-procuror si sa o las la el , pentru ca procurorul de caz a inchis cazul
ma gandesc ca asa cum sunt procurori impaciuitori sa nu-mi fi zis asa tot sa o las balta
dar as vrea sa stiu sigur daca se poate si ce sa fac, pe cele cale sa atac redeschiderea dosarului