avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dividende
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dividende

Nu am mai ridicat dividentele din anul 1998 ce se intampla cu ele unde se duc raman in cont sau le preia actionarul astept raspus urgent, multumesc.Ele nu au mai fost ridicate deoarece au decedat pe rand detinatori pana acum cand eu mostenitorul nu stiu ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:28, 16 Mai 2014
Dividendele neridicate se transforma in actiuni. Daca detinatorii au decedat trebuie dezbatuta succesiunea dupa acestia, introduceti in masa succesorala si actiunile si veti intra in posesia lor.
Dividende neridicate pentru perioade mai vechi de 3 ani se pierd (raman firmei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Plata dividentelor neridicate IonelDn IonelDn Buna ziua! Sunt trecut ca mostenitor pentru niste dividente ale unei intreprinderi unde a lucrat tatal meu. Acestea au fost primite in anul 2000, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Actiuni la o firma - unde aflu cate anume ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o ruda care s-a stins recent, si sunt unic mostenitor. Din cate cunosc, decedatul avea un numar important de actiuni la o firma - cunosc ... (vezi toată discuția)