avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea obligatorie a locuintei - verificare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea obligatorie a locuintei - verificare autenticitate

Dupa cele citite in presa ,in legatura cu verificarea autenticitati politei de asigurare a locuintei, am verificat si seria politei nu corespunde.Ce este de facut in acest caz sant sau nu asigurat?
Daca este vorba despre polita PAD, faceti o sesizare pe site-ul PAID si solicitati explicatii.Atentie sa nu fi cautat o polita facultativa.(acestea nu sunt in baza de date PAID)Concomitent cereti explicatii si asiguratorului emitent.
In data de 18 mai au spus la tv la stiri ca politele incheiate la Omniasig sunt valabile chiar daca nu au fost inscrise in baza de date Paid. Recomandabil ar fi sa cereti lamuriri asiguratorului si daca este cazul sa reclamati la ASF si apoi politie.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari facultative paid / locuinte DumitruSMihai DumitruSMihai In opinia dumneavoastra ( pentru ca NUMAI Curtea Constitutionala poate decide in urma unei sesizari concrete ) este constitutionala prevederea Legii 260 / 2008 ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta milady2611 milady2611 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns? Daca am platit asigurarea obligatorie pt locuinta in septembrie, cand nu puteam incheia asigurarea facultativa ... (vezi toată discuția)
Problema cu contractul pentru asigurarea locuintei vaspa vaspa Am incheiat ieri un contract de asigurare a locuintei cu extra acoperiri, iar angajata de la asigurari a spus ca include si riscurile unei polite PAD. Acum ... (vezi toată discuția)