avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere furat in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere furat in strainatate

care e procedura, daca mi s-a furat permisul in strainatate,acum un an.e necesar sa-l declar in monitorul oficial?
daca nu sunt in romania pot sa imputernicesc pe cineva sa sollicite eliberarea unui alt permis?
multumesc anticipat
Oho....se pare ca nu stii birocratia din romania...Normal ca trebuie sa il declari pierdut si nul in ziar de larga circulatie.Si sa pastrezi zirul ca sa faci dovada ca l-ai declarat nul.Nu cred ca trebuie in monitorul oficial.Pe urma trebuie mers la politie-din sectorul de care apartii ca sa depui actele pt eliberarea unuia nou.Acolo de fapt, primesti cele mai corecte si exacte informatii despre demersurile pe care trebuie sa le intreprinzi.Nu cred ca merge prin imputernicit, ci personal.Intreaba si la ambasada romana din tara unde esti ca s-ar putea sa fie o solutie , totusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)
Cum pot declara actele pierdute nule? A.lex A.lex Buna ziua, Doresc sa declar nule documentele care mi-au fost sustrase din locuinta personala actiune ce face obiectul unui dosar aflat in cercetare in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere danielle250 danielle250 eu sunt plecata in strainatate,se poate intampla ceva daca eu mi-am pierdut certificatul de nastere in tara???se poate folosi cineva in mod fraudulos??nu am ... (vezi toată discuția)