avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Valorificare perioada lucrata in grupa a II a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Valorificare perioada lucrata in grupa a II a

Buna ziua.
Va rog sa-mi spune-ti daca pentru valorificarea perioadei lucrata in grupa a II a, inscrisa in cartea de munca inainte de 2001, mai este nevoie de alte documente doveditoare.
Mentionez ca am depus totusi adeverinte care atesta acest lucru, insa cei de la casa teritoriala de pensii a sectorului 4 nu vor sa ia in calcul nici ceea ce este scris in cartea de munca nici adeverintele.
Am fost incadrata in grupa a II a de munca cf.Ordinului 50din1990, anexa 2, pct.117,procent 100%, cu functia de laboranta in cadrul Intreprinderii de prefabricate din Beton Bragadiru.
Cel mai recent răspuns: vali-03 , utilizator 19:00, 19 Mai 2014
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat.
Sanatate multa va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata georgianasca georgianasca Buna ziua, Tatal meu este nascut in iunie 1953; are 35 ani de munca(CARTE DE MUNCA) din care: *9 luni de somaj; * 21 de ani si 5 luni ... (vezi toată discuția)
Strungar Rotmioa Rotmioa Nu inteleg cum este cu functia de strungar ,de ce nu se incadreaza la grupa 2 de munca desi am adeverinta . raspunsul primit de la Casa de pensiia fost ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)