Buna ziua,as avea nevoie de o lamurire in legatura cu obiectiunile pe care le poti scrie intr-un contract,pe post de nou angajat ,cand trebuie sa semnezi contractul.
Am auzit un avocat din treacat ca la semnarea unui contract,ai dreptul sa stai linistit sa il citesti ,nu sa semnezi repede parca impins de la spate ,asa cum fac mai toti care iti dau contracte de semnat,si ca poti sa adaugi niste obiectiuni ,dupa care sa semnezi.
Aici nu inteleg ,ce fel de obiectiuni,se poate si la contractele de angajare,si daca da ,cum poti face o copie la contract sa ai ca dovada.
Dau exemplu real,ca la o societate de recrutare de forte de munca pt strainatate,vine contractul in 3 limbi,romana ,engleza,si limba tarii in care se lucreaza,si cei de la societatea de recrutare ,au modificat traducerea contractului cel original ,in limba olandeza, in romana,adica cel in olandeza a original si neatins ,dar in romana difera foarte mult regulile.
Si pe langa asta,cunosc multe persoane care au semnat prima data contractul cu niste reguli ,iar intre timp societatea a modificat regulile pt cei care vor semna contracte noi si trebuiesc respectate si de cei vechi.
Eu vreau sa stiu,cum pot face,sau daca pot sa fac,sa lucrez ca si angajat dupa regulile stabilite in contract,si nu dupa altele noi care probabil le vor aplica iar cei de la sc.
P.S. scuzati daca nu am nimerit categoria,nu sunt familiarizat cu forumurile