avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CONT din cumpararea unei locuinte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CONT din cumpararea unei locuinte

AM O CASA DE VANZARE.Cumparatorul o achita prin credit obtinut de la o banca,iar banii inteleg ca-mi vor fi virati mie,,CUMPARATOR'' INTR-UN CONT. 1)Eobligatoriu ca acest cont sa fie pe numele proprietarului casei sau se poate ca banii sa fie virati in contul altei persoane?.... 2 ) La retragerea banilor din cont , legislatia prevede impozitarea acelui venit ( in afara celui platit la anaf)?...adica un procent pt acel cont , retinut de banca? Multumesc !
Impozitul pe venitul din vanzarea unei case,se calculeaza la notar si se vireaza la ANAF Pentru.restul banilor depusi in cont current,sau depozit se vor percepe taxele si comisioanele stabilite de banca respectiva,iar dobanzile la depozite vor fi impozitate cu 16%(tot banca se ocupa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere la sursa 10% bviorica bviorica daca sunteti dragut am un contract de agent intre mine si o banca ,ulterior acestui contract banca mi-a transmis ca nu vor fi virate comisioanele in contul meu ... (vezi toată discuția)
Depozit pe contul pfa - nu s-a retinut impozit de 16% din dobanda Popu Popu Am avut un depozit scadent astazi. Impozitul pe dobanda nu mi-a fost retinut de banca. Fiind PFA la norma de venit trebuie sa declar separat dobanda obtinuta ... (vezi toată discuția)
Impozit mostenire storm07 storm07 Persoana fizica. In 2019 am mostenit prin succesiune un anumit numar de unitati de fond la un Asset management. Dupa obtinerea certificatului de mostenitor, ... (vezi toată discuția)