avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract cosmote- titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Contract cosmote- titlu executoriu

Buna ziua.Astazi am citit contractul Cosmote datorita problemelor care o am cu o firma de recuperari si am vazut ca nu este cu titlu executoriu.Firma de recuperari ma poate executa silit in aceasta cauza?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:50, 21 Mai 2014
Pana la executare, va trebui ca intai sa va actioneze in judecata pt a obtine un titlu executoriu, adica o hotarare care sa ii dea dreptul sa ceara executarea dvs silita.
Veti fi citat ca la orice alt proces, daca veti pierde procesul , adica daca instanta va hotari ca aveti de plata suma ce v-o pretind, veti plati si cheltuieli de judecata si apoi de executare.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
gi-jane2, moderator


As vrea sa stiu in cat timp se poate obtine o hotarare judecatoreasca si in cat timp se redacteaza?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
gi-jane2, moderator
nu stiu, conteaza daca va prezentati sa va aparati sau nu. Termenul de redactare e de 30 de zile, dar poate dura si mai mult. Poate dura cateva luni in total.
Va multumesc pentru raspuns.Eu am vorbit cu ei si le-am spus ca am posibilitatea sa platesc la sfarsitul anului deoarece plec in alta tara sa lucrez dar ei nu inteleg .
Atunci sa faca ce vor si platiti cand veniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de executare silita sas mon sas mon O firma de recuperari creante are dreptul la executare silita fara o hotarare judecatoreasca?Este posibil un proces in instanta sa se tina fara a ti se aduce ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante cosmote donisa donisa Buna ziua in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat...facturi neplatite din strainatate leshu leshu sunt o societate care a facut afaceri cu o firma din strainatate...nu am facut nici un contract am mers pe incredere totala...nu am dat cec,,nu am dat bilete ... (vezi toată discuția)