Buna ziua....Fostul meu sot,din cauza patimii bauturii,in ianuarie 2006 a instrainat apartamentul in care locuiam impreuna cu copilul nostru,in baza unui act notarial,unor persoane de etnie roma,fara stirea si consimtamantul meu.Apartamentul respectiv,a fost al nostru,el dand avans ptr el pana sa ne casatorim,achitandul dupa casatorie,din banii proveniti din vanzarea apartamentului meu proprietate personala.
Dupa instrainare,am fost evacuatipe 28 februarie 2006..Acum,dupa 8 ani,m-am trezit la serviciu,cu o hartie din care reiese ca sunt datoare cu 1800 de euro plus 1800 lei dobanzi si cheltuieli de judecata,ptr niste bunuri pe care le-as fi cumparat in rate,adica ca acte,un buletin sau o copie la care au avut acces cei care au luat apartamentul nostru,o copie dupa actul casei,la care iar au avut acces,si o factura de utilitati din luna MARTIE 2006,la care EU nu mai aveam cum sa o am fiindca parasisem deja apartamentul....Timp de 23 de ani am avut,am inca,acelasi serviciu,dar nu am primit nimic care sa ma puna in tema ca sunt data in judecata,dupa divort mi-am facut mutatia la domiciliul mamei in termen de 4 luni de la evacuare,dar nu am primit nici o citatie ceva....
Cum e posibil sa fiu datoare desii nu am cumparat nimic,si ce trebuie sa fac ptr a-mi dovedii nevinovatia???/
Mentionez ca deja mi sa pus poprire pe salariu,si ca nu inteleg de ce imi opreste din bani atat pe stat cat si la banca la care am salariul pe card,adica fiecare cate 300 lei din cei 1000 care ii castig lunar.......E normal sa fie poprirea mai mare decat imi ramane din salariu?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
12:37, 26 Mai 2014