avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Litigiu comanda online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Litigiu comanda online

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in problema unei comenzi online.
Am comandat online un produs.Am primit pe mail confirmarea ca au inregistrat comanda mea, fara sa mi se comunice in cit timp voi primi produsul.Am asteptat sa fiu sunata pentru a confirma ca ramine valabila comanda mea, dar nu am primit nici un telefon.Am primit produsul prin curier dar l-am refuzat pentru ca intre timp l-am achizitionat din alta parte.Acum mi se imputa taxele de transport.Mi se pot imputa aceste taxe chiar daca eu nu am confirmat comanda?Ce se poate intimpla daca nu platesc aceste taxe?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:03, 21 Mai 2014
dumneavoastră ați confirmat[i] comanda în momentul în care ați postat-o online. cum nu ați mai intreprins nici o acțiune după aceea, va trebui să o plătiți.
Pot sa le pretinda dar pentru o suma atat de mica probabil nu se vor complica mai mult decat sa insiste la telefon sau cu e-mailuri insa dvs. nu ati procedat corect. Va lua cateva minute sa trimiteti un e-mail prin care sa anulati comanda, nu era chiar asa de greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)
Livrare comanda eronata si solicitare retur lemontee lemontee Buna ziua, Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)