avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina parcata neregulamentar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina parcata neregulamentar

A fost ridicata masina parcata regulamentar, in orasul Constanta.
Procesul verbal este intocmit de catre politia locala (Nu a fost nici un reprezentant de la politia rutiera), pe motiv ca am parcat la 1 metru de trecerea de pietoni.

As dori sa fac contestatie deoarece masina nu a fost parcata neregulamentar.

Cum ma sfatuiti sa actionez ?

Multumesc in avans pentru sfaturile date si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 18:01, 21 Mai 2014
Luati legatura cu un avocat si formulati plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie in termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Autoturism parcat regulamentar ridicat de politie;instanta respinge contestatia sorin6000 sorin6000 Buna ziua! Autoturismul sotiei mele, parcat regulamentar pe trotuar, pastrand distanta de 1 metru pt circulatia pietonilor, in dreptul indicatorului ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de politie ContSters87904 ContSters87904 Buna ziua tuturor Tocmai mi s-a comis o nedreptate si sigur ca nu sunt singura, in care mi s-a ridicat masina, desi nu incurcam circulatia, nici pietonii ... (vezi toată discuția)