avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin la 18 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin la 18 ani

bunà seara. as dori sà stiu cum ar putea fiul meu sà facà buletinul la 18 ani,dacà nici unul din pàrinti nu este in Romania.ìl poate face singur,cu contractul casei,avand in vedere cà nu a shimbat domiciliul?contractul este la noi,i-ar fi de folos dacà l-as trimite prin fax? mi-ar putea fi de ajutor un frate càruia i-am làsat procurà sà mà reprezinte ìn fata legii,in orice privintà?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:12, 21 Mai 2014
Are nevoie de contract in original si de o declaratie prin care sa va exprimati consimtamantul pentru primirea in spatiu. Nu sunt valabile procurile generale.

Declaratia o dati la consulat.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare AlinaAlisa AlinaAlisa Buna ziua, In luna august 2011, am incheiat un contract v-c intre parintii mei(vanzatori) si mine(cumparator). I-am spus dnei notar ca parintii mei isi vor ... (vezi toată discuția)
Buletin si pasaport expirate, locuiesc in italia nuzza69 nuzza69 buna ziua, cautand pe internet informatii despre problema mea am dat peste acest forum, sper tare mult sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele. fiul meu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare buletin Simona2785 Simona2785 Bună seara! Mama mea este plecata în altă țară, iar mie îmi expiră buletinul. Momentan locuiesc în imobilul deținut de ea, și știu ca e nevoie de o ... (vezi toată discuția)