avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere audienta - riscuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere audienta - riscuri

Buna seara!

Bunica mea are la PMB un dosar pe legea 10/2001 de retrocedare teren+imobil.
Desi dosarul este complet nu am obtinut pana acum dispozitia primarului.

Ca nepot m-am gandit sa o inscriu in audienta la un consilier din Departamentul Juridic unde am fost sfatuit. Exista vreun risc?
Am inteles ca in urma unei audiente se da o "rezolutie".
Afecteaza asta in vreun fel lucrarile dosarului?

Sau prin audienta pot intelege o convorbire degajata cu un functionar public competent?

In cazul in care ma duc eu si nu am procura ( nu as vrea sa platesc notarul degeaba ) in afara de a-mi spune ca nu am calitate ptr. a o reprezenta se mai poate intampla ceva?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
ContSters292683, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters292683 , utilizator 11:48, 22 Mai 2014
Buna dimineata !
Nu pierdeti nimic daca intrati in audienta , poate aflati in ce stadiu se afla dosarul depus de bunica dvs. . Audienta in sine nu poate influenta adoptarea/neadoptarea dispozitiei primarului ci , poate , va grabi acest demers urmare interesului aratat de dvs. .
Succes !
Va multumesc pentru raspuns! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar retrocedare Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, As dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a depune un dosar de retrocedare. Multumesc anticipat, O zi buna (vezi toată discuția)
Am dreptul la despagubire pe legea 10/2001 ? costelo_ckr costelo_ckr buna ziua. am depus la PMB in luna a 10 an 2001 2 notificari pentru retrocedarea terenului si cladirii [casa parinteasca] respective. la unul din dosare am ... (vezi toată discuția)
Certificatul calitate mostenitor poate fi dezbatut cu procurã? Balaurul Balaurul Buna ziua, rog o parere la urmatoarea intrebare: Pentru eliberarea Certificatului de Calitate Mostenitor [b]unul din cei doi mostenitori (ai decedatului) ... (vezi toată discuția)