avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot incheia CIM cu 5 ore / luna si 50 lei brut?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot incheia CIM cu 5 ore / luna si 50 lei brut?

Pot incheia un contract de munca cu 5 ore/luna,salariul brut fiind de 10 lei/ora,adica 50 lei/luna?In Revisal se trece la "interval de repartizare"- ore/luna si la "timp munca" - 5?
Functia poate fi de economist pt.a putea semna bilantul,sau trebuie contabil sef?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 10:09, 23 Mai 2014
Scuze,era vorba de un contract activ.
Multumesc mult.
Atunci puteti face aceste modificari incepand cu data de 01.05.2014. Ultima zi de transmitere a REVISAl-ului fiind data de 29 mai 2014.
Multumesc,am transmis modificarea.
Incerc sa completez declaratia 112 si nu stiu cum sa trec cele 5 ore/luna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in revisal concedii medicale rusualexandra rusualexandra Se inregistreaza in Revisal concediile medicale. Am primit un raspuns \\"conform art.3 alin.2 lit h din HG 500/2011\\" concediile medicale nu se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract individual de munca retroactiv sergiupan sergiupan Va rog sa spuneti va rog frumos daca este posibil ca sa inregistrezi un Contract de Munca retroactiv? Este vorba despre un contract care ar trebui inregistrat ... (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)