avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare apa rece

Buna ziua,
Am un vecin care are apa rece si calda doar la bucatarie,la ambele bai s-a debransat acum 13 ani cu acordul asociatiei.As dori sa stiu daca este legal acest lucru deoarece din cauza ca nu are apa la toaleta baile mele sunt invadate de un miros insuportabil(cand foloseste toaleta pune apa din bidoane).
Va multumesc,
Raluca
Cel mai recent răspuns: ralu30 , utilizator 20:28, 26 Mai 2014
Am vazut si eu camere de bai dezafectate si transformate in camere de depozitare. Cada si spatiul inconjurator erau pline de butoaie, bidoane, saci cu sticle si borcane, iar singurul loc accesibil era wc-ul. Instalatia de la wc era defecta si aducea apa din bucatarie. Chiuveta de la baie statea intr-o rina. Va dati seama ce focar de infectie era acolo! Nimeni nu a putut sa o determine pe sarmana batrana care era putin dusa cu capul sa se debaraseze de toata nenorocirea de-acolo.
Nu-mi dau seama cum ajungea la butoaiele din cada, ca loc nu era pana acolo.
Numa' mutata de-acolo si refacuta casa i-a facut pe vecini sa respire usurati.

Sunt destule cazuri din acestea. Chiar sa si vrea cineva din bloc, vecini, conducerea asociatiei, administrator, sa aduca locurile astea la un dram de civilizatie, daca proprietarul nu-si da acordul, e mai greu, aproape imposibil. Trebuie multa determinare, ceea ce lipseste in ziua de azi.

Dar, revenind la subiectul nostru, cred totusi ca e problema legata de cordonul flexibil care este montat sub chiuveta pentru evacuare, dar uneori instalatorii uita sa-l si indoaie suficient pentru plinul de apa. Ca si la wc-uri, mirosurile de pe coloana de evacuare sunt filtrate prin apa.
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2014
elga50, moderator
ausfahrt a scris:

ralu30 a scris:

(cand foloseste toaleta pune apa din bidoane).

SI apa din bidoane de unde o ia ? De la bucatarie ? Nu vad logica. N-am mai auzit pana acum. Poate are probleme psihice si atunci situatia se schimba.



Apa din bidoane o are de la tasnitoarea din parc.
Doamna Elga mirosul nu este de la cordonul flexibil,tocmai ce mi-am schimbat absolut tot in baie si de miros nu am scapat.
In alta ordine de idei am facut reclamatie la primarie si tocmai ce au venit in control .I-au spus ca ceea ce a facut nu este legal si cica a promis ca in maxim o luna o sa-si traga apa macar la una din bai.....sa vedem ce se mai intampla.
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros pestilential in timpul verii, in baie Cristina I. Cristina I. Buna seara. Supun atenției dvs următoarea situație: in urma cu aproape 1 an am achiziționat o locuința intr-un bloc ridicat in urma cu aproape 45 ani. ... (vezi toată discuția)
Racordare wc la coloana de apa pluviala mgherghel mgherghel Buna ziua, doresc sa intreb care ar fi legea care se incalca daca se racordeaza cineva pe o coloana de apa pluviala cu o toaleta (wc). Inteleg ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)