avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am cumparat o masina (sh) si nu am primit fiscalul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am cumparat o masina (sh) si nu am primit fiscalul auto!

Buna ziua!Am cumparat zilele trecute o masina de pe net neintamtriculata.M-am dus am semnat actele vanzare-cumparare,am platit etc..Am vrut sa ma duc sa o inmatriculez si mi s-a spus ca nu pot fara fiscalul auto.Am sunat fostul proprietar si mi-a spus ca nu il are deoarece masina a mai apartinut unui alt om.Intre cei doi am inteles ca sunt certati(nu stiu din ce motiv) iar eu nu reusesc sa fac rost de acel fiscal! Cum pot obtine acest act??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 22 Mai 2014
Ce fel de contract de vanzare auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal?
Anterior incheierii actelor nu ati sesizat ca exista diferente intre proprietarul din cartea de identitate si vanzator ?
In cartea de identitate auto este completat proprietarul cu adresa
Desfasurati demersuri sa il contactati pentru a intra in posesia certificatului fiscal
Daca nu solutionati amiabil,ramane varianta in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema Recent am cumparat o masina sh , cu toate actele cv/ cumparare , cartea de identitate a masiinii , ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de uz de fals la achizitie autoturism florydania florydania Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o parere/sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2012 am cumparat o masina din targ de la Vitan. Am facut actele ... (vezi toată discuția)