Stimate domn,
stiu ca numai pentru ca stau si scriu aceste randuri te bag in seama mai mult decat este cazul, dar vad ca ai facut o pasiune din acest subiect de discutie. N-ai de cine te lua, nu te baga nimeni in seama, am remarcat de asemenea ca mai ai o pasiune si pentru reclamatii... Dumnezeule! esti incredibil! Nu stiam ca pentru a posta pe un forum trebuie sa dau teza intai, sa sustin o baterie de teste care sa imi confere dreptul de a posta intr-un spatiu public. Si nici ca ar fi necesar sa postez un CV, insotit de scrisori de recomandare, diplome, certificate si altele asemenea.
Insist asupra faptului ca absolut nimic pe lumea asta nu iti da dreptul sa imi contesti educatia, pregatirea si experienta! Si tot nu am sa iti permit sa faci acest lucru!
Am totusi rugamintea, daca tot faci analiza pe text, sa citesti cu atentie si mesajele pe care le-am lasat in acest forum. Te asigur (dar iti las placerea sa descoperi) ca nu am greseli de dactilografiere. Poti de asemenea sa mergi si pe alte linkuri si sa verifici (iti recomand linkul din profilul meu, te va duce pe un site de unde poti accesa si alte pagini de web pe care am scris).
Ti se pare gresit documentul incarcat de mine pe acest site?! Repet: NU IL FOLOSI. Nici nu te uita la el. Nu e pentru tine. Nu iti este dedicat. Nu e util altora... nu-l vor folosi si asta e... N-am sa mor din asta, sa stii!
Iti propun o provocare, pe care o poti accepta sau nu, evident. Vino pe 9 octombrie la Palatul Parlamentului si vezi cine te baga in seama atat de mult pe acest forum! Iti ofer detalii:
[ link extern ] .
O seara buna!