avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa blocului

Buna ziua!Stau la ultimul etaj al unui bloc si in aceasta primavara ca urmare a ploilor abundente peretii s-au inbibat cu apa si a cazut tencuiala ,o camera fiind afectata de mucegai.Am executat reparatia terasei din bani personali desi asociatia are fond de reparatii dar insuficienti momentan pentru repararea intregii terase de bloc anuntandu-ma verbal ca trebuie sa astept 1-2 ani pana la strangerea fondurilor necesare acestei lucrari,fapt pentru care am suportat singura fiind oblicata de deterioararea apartamentului.Acum la ultima sedinta mi s-a reprosat ca am executat lucrarea singura si au decis sa nu-mi restituie c/v lucrarii executate.Mentionez ca lucrarea a fost executata cu o firma autorizata iar procesul verbal de receptie a lucrarii este semnat si stampilat de presedintele asociatiei intre executant(firma) si beneficiar (asociatia de proprietari).Ce trebuie sa fac pentru recuperarea investitiei?Multumesc anticipat.
Administratorul poate cumula si functia de femeie de serviciu?
Administratorul nu poate cumula functia de femeie de serviciu, dar poate activa si ca femeie de serviciu daca are contract de munca separat pentru aceasta functie.
Administratorul poate face curatenie, poate reparar orice, poate fi gospodarul asociatiei daca asa a stabilit prin fisa postului cu presedintele asociatiei. Nu exista nici o interdictie legala ca administratorul sa faca si curatenie pe spatiile comune ale asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament la etajul 4 afectat de apa, restul proprietarilor nu vor sa reabiliteze terasa. adrianIT adrianIT Salutari, De 4 luni, sunt mandrul proprietar al unui credit pe 30 de ani pentru un apartament la etajul al 4-lea in Pitesti. Sunt locatar de multa vreme ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu terasa blocului andreiu85 andreiu85 Buna seara, Doresc sa stiu cum pot proceda la problema care o mentionez mai jos vis-a-vis de cei care administreaza blocul(firma este administrata de catre ... (vezi toată discuția)