avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie cu fundatie sau fara fundatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie cu fundatie sau fara fundatie

Buna ziua

Vecinul meu a inceput sa construiasca o cladire din piatra si beton,fara autorizatie,foarte aproape de razor.
Am facut sesizare la consiiul judetean,a venit o Doamna a vazut si mi-a dat urmatorul raspuns ca numitul xx''in spatele grajdului executat fara autorizatie de constructie ,este inceputa o constructie fara fundatie cu structura din piatra si beton,fara obtinerea in prealabil a autorizatiei de constructie".
Cum se poate construi fara fundatie o cladire di piatra si beton?
La constructiile fara fundatie nu trebuie autorizatie de constructie?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 24 Mai 2014
Revedeti raspunsurile primite la discutia deschisa anterior de dvs. pe aceeasi tema. Comentariile raman valabile si in noua abordare.
nu este o noua abordare nest raspunsul de la consli
:offtopic: Interventie moderator

Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Urmariti raspunsurile primite sau postati orice nelamurire legata de problema dvs in topicul initial.

www.avocatnet.ro/content/for...

Acest topic se va inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)
Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)