avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua. pot face recurs daca sa declansat urmarirea silita impotriva mea ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:51, 24 Mai 2014
La ce va referiti mai exact ?
Daca va referiti la executarea silita a vreunei sulte.. ati putea face contestatie la executare, nu recurs, dati detalii ca sa nu vb paralel.
da ma refer la executarea a sultei .ce pot face sa nu platesc aceasta sulta.
să cedați bunul pentru care trebuia să plătiți sultă și să primiți dumneavoastră sultă
Nu puteti face nimic ca sa nu platiti sulta, daca nu platiti de bunavoie, puttei fi executat silit.
Pot fi vandute la licitatie si bunurile care v-au fost atribuite, depinde de ce suma datorati.
daca nu vroiati sa platiti sulta, nu trebuia sa fi cerut bunul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta SANTIER SANTIER Buna seara! In cazul in care instanta stabileste sulta ce ar trebui platita cel care ramane in imobil, care este termenul pana la care este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj, sulta neplatita, evacuare dupa 10 ani luciano2014 luciano2014 buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu sulta ciprian333 ciprian333 Am nevoie de ajutorul dumneavoastra..... Doresc sa paticip la o licitatie pentru un imobil executat silit. Situatia este urmatoarea: Doamna X este executata ... (vezi toată discuția)