avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mini-magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mini-magazin online

buna ziua,
doresc sa deschid un mini-magazin online pentru o comunitate f restrinsa [de fani]. va fi ceva in genul unui boutique, adica cu produse [cduri, carti, dvduri] second hand luate de la alti fani sau din alte surse. ma intereseaza daca pot face acest lucru ca persoana fizica, si, daca da, ce anume trebuie sa fac pentru a fi in legalitate.
daca nu, ce alta solutie exista?

multumesc f mult
ca persoana fizica te autorizezi la primaria de sector
alta solutie - SRL
ELENA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)
Cumparare de bunuri sh pe firma ZeTcs21 ZeTcs21 Buna ziua, Detin o colectie de peste 500 de jocuri pentru diverse console. Din acest motiv m-am decis sa deschid un magazin online. Pe langa jocurile ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii mirelast mirelast Buna ziua Doresc sa imi deschid un magazin cu haine second hand dar si noi ca si II. Ca si domeniu de activitate trebuie sa am 2 CAEN-uri (pt cele second si ... (vezi toată discuția)