avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa prima inmatriculare 2007
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa prima inmatriculare 2007

am platit taxa de prima inmatriculare in 2007, 1500 euro si printr-un avocat care mi-a solicitat un comision de 1500 ron , am solicitat restituirea acesteia,abia in decembrie2013. La 6 luni dupa deschiderea actiunii in instanta avocatul i-mi spune ca s-a prescris (nu am inteles ce s-a prescris) si urmeaza sa faca recurs. Poate cineva sa i-mi spuna daca mai am vre-o sansa de a recupera banii?
Ati avut un termen de 5(cinci) ani in care sa solicitati restituirea. Termenul era de la 01.01.2008 pana la 31.12.2012. Solicitand restituirea in 2013, vi s-a respins actiunea, dreptul d-voastra s-a prescris. Avocatul stia asta, dar stia si ca daca va ia 1.500 de lei, ramane cu banii. Pe scurt, v-a inselat. Adresati-va baroului de care apartine avocatul, cine stie... Metode de a va recupera banii mai sunt, dar nu vi le pot spune aici !Daca face recurs, sa-l faca pe banii lui, nu-i mai dati nimic ! V-as recomanda sa consultati un avocat, dar cred ca m-ati injura :yes:
Calea de atac este promovată inutil. Nu există posibilitatea admiterii recursului.
Actiunea este prescrisa .( prescriptia stinge dreptul material la actiune).Nu se impune promovarea recursului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs contestatie executare monatedys monatedys in cazul cistigarii recursului unei contestatii la executare in in care fusese anulate nelegal actele de executare, si datorita carui fapt am fost nevoita ... (vezi toată discuția)
Reprezentare în instanta fără avocat am avut un avocat care ... jacquelline jacquelline Reprezentare în instanta fără avocat Am avut un avocat care m-a reprezentat intr-un proces dar după ce am plătit onorariul m-a lăsat baltă. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Avocat angajat - onorariul delus cont- nesemnat niciun angajment! monatedys monatedys am angajat telefonic un avocat din Bucuresti , pentru a ma reprezenta in un proces si care pina am depus onorariul in contul sau era ff amabil, iar dupa ... (vezi toată discuția)