avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lãmuriri in privința sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lãmuriri in privința sultei

In anul 2007,la succesiunea apartamentului si a toatei averi a parintilor mei,a fost initiata o sulta in favoarea mea in valoare de 30000 lei,reprezentind partea care mi se cuvinea,
Acum,fratele meu doreste sa vinda apartamentul si imi contesta sulta
Ceea ce doresc sa aflu este daca aceasta sulta poate fi atacata si daca isi pastreaza valoarea,adica cei 30000 de lei
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 16:01, 25 Mai 2014
Valoarea sultei, stabilita in actul de succesiune, nu se modifica cu trecerea timpului si nici nu poate fi atacata. Dar banii dupa 3 ani se prescriu. Daca nu i-ati primit inca nici nu prea mai puteti sa-i cereti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri despre sulta valimasi valimasi In anul 2007,la succesiunea apartamentului si a toatei averi a parintilor mei,a fost initiata o sulta in favoarea mea in valoare de 30000 lei,reprezentind ... (vezi toată discuția)
Succesiune modalitati de despagubire musca cornel musca cornel mama a decedat de un an jumate , tata traieste si eu locuiesc cu el ,nu am facut inca succesiunea mai am un frate cat are dreptul din apartamentul parintilor ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? cfilip20 cfilip20 Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Detin un apartament, bun comun cu fostul sot, cu care am un copil. Fostul sot s-a recasatorit si mai are si el la ... (vezi toată discuția)