avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma noua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma noua

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: Pot sa deschid alta societate comerciala in conditiile in care sunt asociat la alta firma care are datoriile platite,dar mai are de platit penalitati? mentionez ca nu am fost eu administrator, ci doar asociat. forma juridica a firmei este SNC.
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: vergi68 , utilizator 11:26, 25 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Neagu Cristian Neagu Cristian Buna seara.A s dorii sa preiau o afacere mai explicit o firma cu datorii si doresc si eu sa stiu daca pot sa preiau acea firma tinandu-se seama ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile unei firme dizolvate ? ADINA255 ADINA255 Am infiintat o societate comerciala in 2005. Nu am reusit sa produc mare lucru decat sa ma in grop in datorii. Din 2006 nu am mai avut nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Radiere firma vergi68 vergi68 Sunt asociat intr-o firma cu forma juridica SNC. ACTIVITATEA FIRMEI ESTE SUSPENDATA PE O PERIOADA DE TREI ANI. Am trei intrebari: 1.Ce pot sa fac atunci cand ... (vezi toată discuția)