avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantie gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantie gestionar

Buna ziua! Am semnat un contract de munca pe perioada determinata de trei luni pentru postul de primitor distribuitor, in data de 4 martie. Contractul se incheie in data de 4 iunie. Astazi, cu o saptamana inaintea expirarii termenului mi s-a dat spre semnare un contract de garantie nedatat, completat cu functia angajat gestionar, iar numarul CIM caruia contractul de garantie ar trebui sa fie anexat nu este mentionat.
Mentionez ca societatea nu are acordul scris al gestionarului referitor la angajarea mea.
Intrebarea este: Este legal sa semnez acest contract dupa aproape trei luni de colaborare?, Ce se intampla daca nu il semnez? imi port desface contractul de munca inaintea indeplinirii termenului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 26 Mai 2014
Nu-l semnati , acel contract de constituire a garantiei trebuia semnat odata cu c.i.m.

Daca nu-l semnati , nu are cum sa-si produca efectele pentru acre se doreste a fi semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca !? Dinutza Dinutza buna ziua, lucrez la o banca cooperatista din reteaua CREDITCOOP - Bucuresti. Am fost angajat pe perioada determinata de 2 ani in data de 16 iunie 2008. In ... (vezi toată discuția)
Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)