avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Titular credit decedat.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Titular credit decedat.

Buna Ziua,
Tatal meu a murit acum o saptamana.Avea un credit la BCR si asigurare de viata.Dar a semnat-o "ca primarul",ca nu e bolnav de inima ...si era.Baca cere pentru asigurare copie fisa medicala,copie certificat deces si asigurarea in original.Poate asiguratoru sa obtina fisa medicala de la medicul de familie fara acordul meu,chiar daca tatal meu a semnat ca le da voie?!Daca eu refuz sa le dau aceast copie mai pot cere asiguratorului BCR asigurari sa plateasca creditul?Am copie legalizata dupa constatarea decesului.Nu trebuia sa-i ceara fisa inainte sa-i accepte asigurarea si sa incaseze bani pentru ea?!Cum sa procedez?!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:10, 26 Mai 2014
nu vi se poate raspunde decat studiind cazul in speta ( contractul de asigurare etc.) ar fi recomandabil sa consultati un avocat.
Asiguratorul nu e interesat sa ceara fisa medicala, dar nici nu va despagubi, nici daca ii duceti fisa, nici daca nu ii duceti fisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr a beneficia de asigurarea unui credit bcr? Ene Alexandru Ene Alexandru In calitate de mostenitor, am instiintat BCR ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Sunt somat de banca ca mostenitor pentru a achita creditul tatalui meu decedat chiar daca acesta avea asigurare in caz de deces in contract carlosk carlosk Buna ziua ! Tatal meu a solicitat un credit de nevoi personale pe data de 10.10.2007 aprobat pe o perioada de 36 de luni. Pana in luna octombrie 2009 ratele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in februarie 2019 mi-a murit sotul. acesta avea pe ... Irina. Popescu Irina. Popescu Credit asigurat-refuz de plata. Buna ziua. In februarie 2019 mi-a murit sotul. Acesta avea pe numele lui un credit de nevoi personale si un descoperit de ... (vezi toată discuția)