avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua .
An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt :
- Care sunt pasii executarii silite ?
- Vine un executor si evalueaza apartametul ?
- Cand trebuie sa parasesc apartamentul ?
In instiintare nu stipuleaza nici un termen , decat ca sunt chemat la sediul biroului . Mentionez ca avem proprire pe salariu si eu si sotul .
Nu am inteles de ce ne executa silit imobilul pentru ca nu am facut credit ipotecar
Va multumesc

Eu am pus apartametul in vanzare stie si executorul dar ma va lasa sa-l vand eu ? Pentru ca m-am trezit acasa cu acea intiintare
Asa am convenit cu executorul atunci cand am facut proprirea pe salariu .
Dar nu am crezut ca o sa-l execute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)