avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Foaie tip suplimentara carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Foaie tip suplimentara carnet munca

As vrea sa stiu daca este reglementata obligativitatea cumpararii foii suplimentare, cine are obligatia de a se ocupa de achizitia ei si ce se intampla daca foaia suplimentara nu este tip ci doar o copie xerox?
Un potential angajator a observat si mi-a atras atentia ca foaia nu este valabila daca nu este tipizatul in original. Nu sunt sigura ca are dreptate (pe copia respectiva au facut inregistrari alte doua institutii care n-au avut nimic de comentat), dar daca are, ce trebuie sa fac eu?
Cel mai recent răspuns: dumi32 , utilizator 10:48, 14 Iulie 2011
Ma poate ajuta cineva cu Foaie tip suplimentara pentru carnetul de munca?
As dori un astfel de exemplar.
Multumesc,
enigmaticasolveig a scris:

Ma poate ajuta cineva cu Foaie tip suplimentara pentru carnetul de munca?
As dori un astfel de exemplar.
Multumesc,

Dati-mi o adresa de mail si va trimit eu ....:)
va rog sa-mi trimiteti si mie o foaie suplimentara la carnetul de munca
pe adresa
mayoaska@yahoo.com
va multumesc anticipat !
Va rog frumos vreau si eu sa mi trimite ti o foaie suplimentara la carnetul de munca pe adresa mitutza04@yahoo.com. Multumesc mult de tot.
dumi32 a scris:

Va rog frumos vreau si eu sa mi trimite ti o foaie suplimentara la carnetul de munca pe adresa mitutza04@yahoo.com. Multumesc mult de tot.

Verificati-va mail-ul .. v-am trimis un model de foaie suplimentara.

Alte discuții în legătură

Foi suplimentare pentru carnetul de munca marjordy marjordy Spuneti-mi, va rog, de unde pot procura anexa la carnetul de munca. Sunt in somaj si mi se solicita aceasta anexa pentru a mi se completa somajul in carnetul ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)
Foi suplimentare carte de munca bogdan30ro bogdan30ro In cazul in care am pierdut o foaie suplimentara din cartea de munca, cum procedez pentru a fi in regula.Pot merge la ultimul angajator sa solicit eliberarea ... (vezi toată discuția)