avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in SUA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in SUA

buna seara. am fost casatorita in america, sunt in curs de divort,insa nu mai pot lua legatura cu sotul meu cu privire la caz.exista insa un site unde pot vedea statusul cazului. in luna decembrie au fost depuse ultimele acte necesare, iar ultima datare din 30.12.2013 are ca subiect "judgment". Aceasta inseamna finalizarea cazului sau faptul ca toate actele au ajuns la judecator, acesta urmand sa dea sentinta?aveti ideea cam cat dureaza daca este asa si daca eu trebuie sa primesc, fiind in romania, un certificat de divort sau o hartie cu decizia finala?va multumesc
Cel mai recent răspuns: pink_sgt , utilizator 19:19, 27 Mai 2014
înseamnă că s-a cel care a deschis procesul a câștigat.
pentru sentință trebuie să vă adresați instanței americane, respectiv clerk-ului de la curtea respectivă. cam greu de obținut o copie a sentinței dacă nu aveți pe cineva în state. trebuie plătită o taxă și nu cred că se fac expedieri internaționale. va trebui să sunați la clerk (sau prin e-mail, dacă găsiți o adresă)
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez sa obtin recunoasterea casatoriei in strainatate de organele romanesti bs42007 bs42007 Problema mea este urmatoare:m-am casatorit in 2004 in romania cu un cetatean america,in 2008 am divortat aici in USA, iar acum vreau ca sa ma recasatoresc cu ... (vezi toată discuția)
Caz complicat! adidatcu adidatcu Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc cu un baiat care are cetatenie americana de 20 de ani de zile si acum locuieste in America. El s-a nascut in Romania si a ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere daca tatal nu este in tara maria.dinca maria.dinca buna seara, va rog sa ma sfatuiti in speta urmatoare: am divortat in 2005, copilul mi-a fost incredintat mie. De atunci il cresc singura, tatal nu l-a mai ... (vezi toată discuția)