avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat, conducere in timpul suspendarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat, conducere in timpul suspendarii

Buna ziua. Va cer ajutorul in primul rand ca nu stiu ce sa ma mai fac.
Povestea incepe asa: In data de 22.05.2014 in jurul orei 9AM am fost surprins de un echipaj de politie rutiera intr-o comuna. In urma rezultatului cu etilotestul am iesit cu o alcolemie de 0.12. Mi-sa eliberat o dovada fara drept de conducere si sa efectuat retinerea permisului pe 90 zile si amenda 765 lei. Am platit amenda la primarie si am sustinut un examen de redobandire unde am fost admis cu 15 puncte si mi-sa redus pedeapsa la 30 zile.
Problema mare este ca inca nu a trecut timpul suspendarii si am plecat cu masina pe cateva drumuri de tara unde ma impotmolisem si revenind spre casa am intrat pe un drum care ducea pe langa o unitate militara unde am fost oprit de catre cei de acolo pentru legitimare. Cei de acolo au intocmitb un raport ca am intrat pe drumul catre unitate si au predat raportul politiei de unde apartin.
Intrebari:
- la politie mi-sa spus ca drumul catre unitate este un drum public si ca mi-sa intocmit dosar penal
- ce se va intampla cu permisul in urma acestor fapte?
- ce pedeapsa mi-se poate aplica si cand voi afla?

Va rog din suflet sa ma ajutati ca nici nu stiu ce sa ma mai fac.

Tot ce stiu este ca dosarul se va trimite la calarasi dupa solutionarea cazului de catre seful de post
Am reusit sa vorbesc cu seful de post si mi-a spus ca sa inregistrat dosarul meu si ca nu pot grabi cu nimic lucrurile ca procedurile oricum dureaza cateva luni.
Intrebarea mea la voi este cat dureaza si cum as putea grabi in vreun fel sa aflu macar situatia in care ma aflu.
????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis ... 123tania123 123tania123 Buna ziua ... am o intrebare in seara de duminica ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis / accident Sergiu8969 Sergiu8969 Buna ziua .! Am avut un accident rutier nu grav , fara persoane ranite , eu nu detin permis de conducere , la fata locului nu a fost nici un organ de politie ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis- dosar penal/pedeapsa? costinel92 costinel92 Buna ziua! Am un amic care a condus un autovehicul fara a poseda permis de conducere cat. B... a avut o urgenta si nu a putut sa conduca unchisu care era ... (vezi toată discuția)