Am incercat sa ma documentez dar am gasit dat contradictorii , si anume : 1 - cum ca o astfel de fapta se prescrie dupa doi ani ---2 . cum ca nu se prescrie o astfek de fapta deoarece nu are acordul autoritatilor , nu exista nota de recepti etc ...Nu mai intelegem nimic . Se prescrie fapta sau nu ?
Constructa este o extindere a casei . Acum ma " bat " cu coproprietarii din aceasta cauza . Asta-i problema . Eu nu-mi dau acordul deci nu pot intra in legalitate . Ce ne facem , nu stiu .
Casa este in indiviziune . Urmeaza sa se faca lotizarea . La lotizare expertul a atribuit unuia dintre coproprietari . Eu in schimb fiind a treia , nu sunt de acord cu extinderea . Cam asta este problema . Daca nu sunt de acord si se atribuie totusi ce se va intimpla ? Asta-i marea intrebare .
Daca va cadea in lotul altcuiva, si implicit acela va deveni unicul proprietar al extinderii, el si numai el trebuie sa intre in legalitate. Nu mai are efect opunerea dvs.
Am inteles ! Super ! Deci oricine , construieste orice , se cearta cu primaria , ignora coproprietarii si dupa aia intra el si numai el in legalitat !! Foarte tare treaba ....