avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modificare rol de catre primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modificare rol de catre primarie

Buna seara,sunt Adrian si am o intrebare,: -bunica mea mi-a vandut ce a avut ea pe titlu de proprietate ,suprafata de teren din intravilan, ulterior bunica mea a decedat , la primarie mi-a trecut pe rolul meu si suprafata din extravilan pentru a ma folosi de teren ,de a plati impozite si a putea avea un control legal asupra terenului, dar, dupa cateva luni mi s-a sters de pe rol aceasta suprafata, intrebarile mele ar fi: daca s-a putut trece pe rolul meu aceasta suprafata de ce s-a modificat fara stirea mea ,si, - cum as putea sa reintru pe rol cu aceasta suprafata din extravilan ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 00:00, 28 Mai 2014
1) Sa verificati actele de la bunica dumneavoastra decedata (Dumnezeu sa o odihneasca) ce se refera la trecerea pe rol a terenului din extravilan.
De ce nu s-a trecut la vanzarea terenului din intravilan si terenul din extravilan ?!?
2) Nu stiu daca se poate ceea ce va doriti, insa ar trebui sa cereti la Primaria de care apartinea domiciliul bunicii, in scris, detalii despre terenul respectiv, inclusiv despre persoanele care au platit taxele si impozitele (lista in care trebuie sa apareti si dumneavoastra), printr-o cerere inregistratata prin registratura, ori trimisa prin posta cu confirmare de primire si specificare expresa a continutului plicului.
Daca raspunsul este favorabil si vi se prezinta situatia precum ca s-au facut greseli fara intentie si ca veti fi repus pe rol, faceti demersurile necesare repunerii in drepturile avute anterior conform actiunilor anterioare ale bunicii dumneavoastre.
Cu copia de pe raspunsul primit, daca este nefavorabil, deasemenea, copii de pe actele de proprietate ale terenului intravilan, de pe rolul terenului extravilan, de pe chitantele achitarii taxelor si impozitelor pe terenul extravilan (pe numele dumneavoastra) va adresati instantei de judecata pentru rezolvarea situatiei in cadru legal, apeland la o persoana bine pregatita (avocat) pentru astfel de probleme. Succes !

P.S. :
Daca se dovedeste ca s-au facut ilegalitati de catre cei de la Primarie, cred ca se impune depunerea unei plangeri penale impotriva celor ce se fac vinovati de trafic de influenta, abuz, etc., constituindu-va parte civila pentru recuperarea tuturor prejudiciilor pecuniare suferite.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Mihail_POPA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Bunicul meu a avut 7 copii si o avere compusa din :15.5ha teren extravilan si teren intravilan in suprafata de 2500mp si 1500mp. El a dat pamant la fiecare ... (vezi toată discuția)
Succesiune si tp incomplet marianalincan marianalincan Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a ... (vezi toată discuția)